Inscriere rezumate


Înscriere rezumate Comunicări orale

Termenul de trimitere a rezumatelor a expirat!

Vă invităm să trimiteţi rezumatele pentru evaluare în vederea includerii în sesiunile de Comunicări orale.

Trimiterea rezumatelor

Termenul limită pentru depunerea rezumatelor este 24 septembrie 2018.

După încărcarea rezumatului veţi primi un e-mail de confirmare. În caz contrar, înseamnă că încărcarea rezumatului nu a fost finalizată şi este nevoie să-l reîncărcaţi. Rezumatele vor fi evaluate de Comitetul Ştiinţific, iar rezultatul evaluării va fi transmis prin e-mail persoanei care l-a încărcat, în data de 8 octombrie 2018.
Pentru includerea lucrărilor acceptate de către Comitetul Ştiinţific în programul Congresului cel puţin unul dintre autori trebuie să aibă înscrierea la congres validată prin plata taxei de participare până la data de 24 septembrie 2018.

Condiţii trimitere rezumate pentru Comunicări orale

Rezumatele se vor încărca în limbile română şi engleză. Se va folosi doar alfabetul englez (fără diacritice). Este obligatorie completarea tuturor câmpurilor.
Titlul rezumatului trebuie introdus cu majuscule, sistemul preluând exact formatul introdus. Titlul trebuie să fie cât mai concis (maximum 100 de caractere incluzând şi spaţiile), dar suficient de lung pentru a indica natura studiului. Nu se vor folosi abrevieri în titlu.

Sesiunile de Comunicări orale: cazuri clinice şi lucrări originale.

Nume autori şi co-autori: se vor completa câmpurile de autori şi co-autori în ordinea în care aceştia sunt solicitaţi în pagina de web respectivă. Se vor introduce atât numele, cât şi prenumele complet, fără prescurtări.
Corpul rezumatului nu trebuie să depaşească 250 de cuvinte. Sistemul respinge automat rezumatele mai mari. Nu se vor folosi grafică sau tabele în rezumat. Vă rugam să acordaţi o atenţie deosebită gramaticii, textul fiind preluat aşa cum este introdus. Se vor folosi termeni generici. De evitat folosirea denumirilor comerciale ale produselor.
Comitetul Ştiintific îşi rezervă dreptul de a accepta sau respinge lucrările propuse şi de a le selecta pe cele acceptate în vederea prezentării sub formă de comunicare orală.

Forma de prezentare

Comunicare orală: expunere de 8 minute a lucrării în format PowerPoint, urmată de 2 minute de discuţii.

Înregistrare

Cel puţin un autor al fiecărui Rezumat trebuie să fie înscris pentru a putea încărca rezumatul respectiv. În cazul neînregistrării, rezumatul nu va fi inclus în program. Acceptarea rezumatului va fi condiţionată de înregistrarea şi plata taxei de participare la Congres.

Puteţi trimite rezumatele folosind platforma online.

Formular trimitere rezumate


Contact


Organizator
Societatea Romana de Pneumologie
021 337 4460 office@srp.ro contact@congressrp-2018.ro www.srp.ro
Management eveniment