Modalitate de plată


Taxele de participare la Congres, la cursuri pre-congres și la cina festivă (2 noiembrie) se achită online cu cardul, prin transfer bancar în contul Societății Române de Pneumologie (Cod fiscal: 4433929, Cont IBAN: RO74BRDE445SV00161634450 – LEI, sucursala Dorobanți) sau la Sediul Societății (Adresa: șoseaua Viillor nr. 90, sector 5, București).

Va rugăm să plătiți separat și să specificați: „Taxă participare Congres”, „Taxă participare cursuri pre-Congres”, „Taxă participare Cină festivă”, „Taxă însoţitor”, după caz.

După achitarea taxei (transfer bancar sau direct la sediul societății), va rugăm să completați formularul de înscriere și să atașați dovadă plății (scanată, în format pdf sau jpeg).

Dacă ați ales metodă de plata "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagină securizată a procesatorului de plăti.

Pentru înscrierile în timpul congresului nu vor fi distribuite mape și materiale de congres.


Formular Înregistrare


Informații plăti card


Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate că cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Contact


Organizator
Societatea Romana de Pneumologie
021 337 4460 office@srp.ro contact@congressrp-2018.ro www.srp.ro
Management eveniment