REGULAMENTUL de organizare si desfasurare a evenimentului
"Crosul Medicilor Pneumologi"

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORII SI REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETITIEI

Competitia ”Crosul Medicilor Pneumologi” (denumita in cele ce urmeaza “Competitia”) este organizata de Societatea Romana de Pneumologie in colaborare cu Ella Traveland .

In ultima zi, 3 noiembrie, Al celui de al XXV-lea Congres National al Societatii Romane de Pneumologie, se doreste organizarea unui cros pentru medicii pneumologi.

Participantii la Competitie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile din prezentul Regulament Oficial al Competitiei (denumit in continuare “Regulament Oficial”).

Prin participarea la aceasta Competitie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament  si ale legislatiei in vigoare aplicabile si sa semneze inscrierea , in ziua concursului, pentru  validare.

SECTIUNEA 2. PERIOADA SI ZONA DE DESFASURARE A COMPETITIEI

2.1. Data si locul desfasurarii Competitiei:

Competitia va avea loc in ziua de sambata, 03 noiembrie 2018, in Brasov, Hotel Piatra Mare (zona de start si aria de concurs sunt marcate si  pe harta oficiala de pe site https://congressrp-2018.ro/ .

Startul din competitie va fi amenajat in  dreptul parcarii Hotelului Piatra Mare, continuand cu 600 de metrii pana la intersectia cu strada Poiana Soarelui.

Traseul intra pe Str Poiana Soarelui pentru 400 de metrii pana la intersectia cu Valea Draga. Curba la stanga pe strada Valea Draga cu un parcurs de 300 de metrii pana la parcarea Hotelului Ana Sport.

 Sosirea in competitite sau STOPUL, se va efectua folosind breteaua la stanga spre Hotel Poiana ca    bucla de intoarcere.

SECTIUNEA 3. MECANISMUL COMPETITIEI

3.1. Participantii si desfasurarea Competitiei

Aceasta competitie se adreseaza participantilor Congresului National de Pneumologie, si anume medicilor pneumologi, persoane a caror stare de sanatate le permite o alergare pe distantele mentionate conform imaginii atasate in acest document.

3.2. Traseul de concurs

Traseul de concurs este compus dintr-o singura bucla. O harta exacta a traseului poate fi gasita pe site-ul oficial, in sectiunea Acasa https://congressrp-2018.ro/  .

Traseul de concurs va fi semnalizat de catre organizatori prin benzi de delimitare (garduri/balize de semnalizare amplasate la intersectiile cu diverse strazi adiacente) si va fi supravegheat de comisari (arbitri) de cursa, amplasati in diferite puncte ale traseului.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica traseele anuntate in functie de conditiile meteo, astfel incat sa nu fie pusa in pericol siguranta participantilor.

3.3. Echipament si conditii de concurs.

Concurentii vor participa la competitie folosind propriul echipament. Se recomanda concurentilor sa poarte echipament de alergare corespunzator conditiilor meteorologice de la ora de desfasurare a competitiei (inclusiv incaltaminte adecvata).

3.4. Start si limite de timp

– Interval de desfasurare, intre orele 07:00 – 08:00.

3.5. Stabilirea rezultatelor

Clasamentul pentru fiecare categorie se face in ordinea sosirii fiecarui participant.

3.6. Arbitrii de traseu

La sfarsitul cursei, va fi amplasat un arbitru care va monitoriza ordinea primilor sositi.

 

SECTIUNEA 4. ANUNTAREA SI INMANAREA PREMIILOR

4.1. Titluri si premii

Vor fi premiate locurile 1, 2 si 3 cu cate o medalie.

Premiile vor fi anuntate inainte de inceperea concursului. Castigatorii nu vor primi alte premii inafara de medaliile mentionate.

Festivitatea oficiala de premiere va avea loc dupa terminarea cursei, in punctul de plecare STRAT, si anume, Str Poiana Doamnei , in dreptul parcarii Hotel Piatra Mare.

SECTIUNEA 5. CONDITII ADMINISTRATIVE

5.1. Conditii administrative (pe timpul curselor)

Organizarea evenimentului revine Ella Traveland care se ocupa de implementarea evenimentului si care pune la dispozitie conditiile necesare bunei desfasurari a competitiei.

Pe durata desfasurarii cursei, participantii nu pot parasi traseul de alergare si nici nu il pot schimba, prin scurtare sau alegerea de trasee alternative, respectand si culoarul de delimitare trasat de catre organizatori si marcat cu banda.

 Participantii care renunta la cursa pe parcursul alergarii sunt rugati sa se prezinte in zona Start/Sosire pentru a anunta arbitrul de traseu din acea locatie despre acest abandon.


Contact


Organizator
Societatea Romana de Pneumologie
021 337 4460 office@srp.ro contact@congressrp-2018.ro www.srp.ro
Management eveniment